Out of the box

E-Verhuur Brabant

Out of The Box Game: Het is niet altijd wat het lijkt!

Samenwerken, strategie bepalen, rust bewaren, overleggen, sportief bezig zijn, observeren. Enkele woorden die bij dit spel terugkomen.

Combideal reserveren
×
Out of the box game

Out of the box game

Out of The Box Game is duidelijk gemikt op een brede doelgroep. Het is primair ontwikkeld voor de wat kleinere gezelschappen (minimaal 5 tot maximaal 15 personen), maar als we met een dubbele set komen is het maximaal aantal deelnemers 30.

Ook belangrijk bij dit arrangement: aan je mobiele telefoon heb je totaal niets. Je mobiele vriend kan je hierbij niet helpen, dus die kun je een middagje vrij geven. Wat ook zo leuk is: de Out of the Box Game kan echt overal worden gespeeld. Op verschillende plaatsen in steden en dorpen, tegen de achtergrond van historische gebouwen in Vestingsteden, binnen in een partycentrum, in een bosrijke omgeving zoals bijvoorbeeld de Veluwe, in De Biesbosch of zelfs bij u thuis!

Combideal reserveren

Volledig arrangement

Volledig arrangement

De opzet?
In een tijdsspanne van 2 x 75 minuten worden een aantal opdrachten uitgevoerd, die zich stuk voor stuk bevinden in boxen. De opdrachten in de boxen zijn echter niet wat ze lijken op de foto’s aan de buitenkant. Wat we garanderen is dat elke opdracht absoluut door iedereen te spelen is, die zekerheid krijgt u voor de volle 100%. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat u alle onderdelen gegarandeerd van haver tot gort kent. Nee, we gaan nog niet verklappen wat het voor opdrachten zijn.

Wel willen we een drietal namen prijsgeven om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ‘Allemaal zuivel’, ‘Reis om de wereld’ en ‘Maak er een geheel van’. Maar wat deze namen exact inhouden……

Nog iets?
De teams bepalen gedurende dit spel welke opdrachten zij gaan spelen. Tijdens elke ronde mag één team een nummer kiezen dat correspondeert met de box die gespeeld gaat worden.

Prijs op aanvraag

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer
* Wij zijn een Good4Fun cadeau kaart inleverpunt.

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Gebaseerd op 67 recensies.
noelle aanen
noelle aanen
2022-02-08
Goede communicatie, duidelijke website bom vol opties en leuke weetjes! En niet geheel onbelangrijk: FIJNE E-scooters welke lekker rijden en goed onderhouden zijn. Ricardo en Sabine zijn gedreven en behulpzaam 👍🏼
Eveline Wer
Eveline Wer
2021-11-06
Heel leuk om te doen, mooie omgeving en een leuke uitgestippelde route. Spontane leuke mensen die er zin in hebben. Aanrader!
ans smits
ans smits
2021-10-20
Zeer leuke ervaring ,goede uitleg. Mooie route.
Google User
Google User
2021-10-19
Lollig om te doen. Lekker weer aanbevolen!
Jacob hovinga
Jacob hovinga
2021-10-07
Vriendelijk man die ons geholpen heeft.goede uitleg.en ze hebben 3 verschillende routes. wat je kan rijden

Onze E-Choppers

E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.