Paint A Tree Samen creatief bezig zijn

E-Verhuur Brabant

Paint A Tree: Samen creatief bezig zijn!

Uw groep wordt verdeeld in teams van twee personen die verwoed aan de slag gaan om hun deel van de boom een zo creatief mogelijke look te geven.

Combideal reserveren
×
Hoe en wat

Hoe en wat?

Het gegeven: een boom van bijna 2 meter hoog en 1.40 meter breed bestaande uit een 14-tal losse onderdelen.

De opdracht: uw groep wordt verdeeld in teams van twee personen die verwoed aan de slag gaan om hun deel van de boom een zo creatief mogelijke look te geven. Ieder team doet dat op zijn eigen manier, in zijn eigen stijl, eventueel met teksten en woorden.

Het resultaat: na 2 x 45 minuten (exclusief een korte pauze) gaan we alle onderdelen verzamelen en de boom in elkaar zetten. Wat u te zien krijgt, is een optimaal kleurrijke boom die perfect staan op een afdeling of bij de receptie: een waar kunstwerk!

Combideal reserveren

E-Verhuur Brabant Historische bijzonderheden

All-in dagje

De ‘ooh’s’ en ‘aah’s’ zullen niet van de lucht zijn. Een applaus voor de hele groep, want een kunstenaar zal het resultaat niet kunnen overtreffen. Paint a Tree wordt compleet verzorgd inclusief begeleiding.

Prijs op aanvraag

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer