Puzzle it out

E-Verhuur Brabant

Puzzle it Out: Puzzelend een Vestingstad ontdekken

De oplossingen zijn niet te vinden op internet, zodat u echt ouderwets moet overleggen met uw team.

Combideal reserveren
×
Samen puzzelen

Samen puzzelen

Een groot landelijk dagblad noemde in januari 2020 puzzelen ‘garantie voor een stukje gezelligheid’, maar wat belangrijker was: ze schreven ook dat het de nieuwe mindfulness is. Komt dat even goed uit, want met dit arrangement gaat u al puzzelend een Vestingstad ontdekken. Samen met uw team gaat u vele puzzels, in allerlei soorten en gradaties, oplossen. Daarbij zult u niet alleen veel zien van de pracht van een stad, maar wordt ook de puzzelkennis van u en uw collega’s, vrienden of familie aardig op de proef gesteld.

En weet u wat extra leuk is? De oplossingen zijn niet te vinden op internet, zodat u echt ouderwets moet overleggen met uw team.

Combideal reserveren

Het puzzelen

Het puzzelen

Ontdek waar u de puzzels kunt vinden met behulp van een luchtfoto van de stad en vind ze vervolgens op hun hangende, drijvende of andere ludieke locatie. Los zoveel mogelijk puzzels op in twee uur (of langer) en vergeet ondertussen vooral niet om te genieten en heel veel plezier te hebben. Deze bijzondere puzzeluitdaging is voor iedereen prima te doen, ook al bent u geen verwoed puzzelaar. Het kan worden gespeeld in diverse Vestingplaatsen.

Prijs op aanvraag

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer