Weekenduitje

E-Verhuur Brabant

Weekenduitje

Een weekendje weg met vrienden, familie, collega’s of een vrijgezellenfeestje. Bij E-verhuur Brabant ben je verzekerd van een leuk weekendje.

Reserveren? Klik hier Tarieven
×
Weekenduitje in Brabant

Weekenduitje in Brabant

Weet je niet wat je moet doen tijdens een weekenduitje? Wij hebben de oplossing. Huur een E-chopper. Hiermee ben je in ieder geval een dag zoet en ontdek je het mooie Brabant. Zo hebben wij een route die door de Biesbosch loopt, langs prachtige forten gaat of ontdek de geschiedenis van de omgeving. Ondertussen kan je een stop maken in het oude vissersdorpje Woudrichem voor een lekker hap bij Restaurant de Stroming of bij De Pannekoekenbakker. Daarnaast kan je heerlijk overnachten in De Watertoren, gelegen bij de Biesbosch. Het leukste is dat je met een E-chopper heel flexibel bent en overal kunt komen.

E-Chopper huren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

E-Chopper huren

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer