Bedrijfsuitje

E-Verhuur Brabant

Bedrijfsuitje

Wil je een keer wat anders dan die zakelijke bijeenkomsten? Huur met je bedrijf een E-chopper.

Reserveren? Klik hier Tarieven
×
Bedrijfsuitje in Brabant

Bedrijfsuitje in Brabant

Even weg uit de zakelijke omgeving en duik in de natuur van Brabant. Ga op onderzoek uit naar speciale dieren in de Biesbosch of ga terug in de tijd met onze historische route. Door de andere omgeving leer je je collega’s nog beter kennen. En wil je meer uitdaging tijdens de rit? Kies een van onze combideals en laat het beste in je collega’s naar boven komen. Zo bieden we een vaartocht, waarmee je puur kunt genieten van de natuur, de rust en meer te horen krijgt over het unieke gebied De Biesbosch.

E-Chopper huren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer