Familieuitje

E-Verhuur Brabant

Familieuitje

Heerlijk een dagje weg met je familie. Maar wat moet je doen en hoe zorg je ervoor dat iedereen het leuk vindt? Onze oplossing: huur een E-chopper!

Reserveren? Klik hier Tarieven
×
Familieuitje in Brabant

Familieuitje in Brabant

Een dagje weg met je familie. Het is altijd weer een hele opgave om te bedenken waar je heen kan gaan. Wij hebben voor jou een goede oplossing. Huur een E-chopper! Geniet volop van de natuur in Brabant, hetzij een tour door de Biesbosch, langs prachtige forten of de historische route. En door het geluidloos rijden, kan je ondertussen gezellig kletsen met elkaar. Let er wel op dat de E-choppers eenpersoons zijn. Daarbij moet je minimaal 16 jaar zijn en in bezit zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat.

E-Chopper huren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer