Happen & Rijden Brabant

E-Verhuur Brabant

Happen & Rijden

Ohhh, dit is genieten hoor; eten, touren en borrelen. Een gegarandeerde bourgondische dag met lekker eten en drinken in combinatie met een avontuurlijke tocht op een E-chopper.

Combideal reserveren
×
Een bourgondische en bovenal gezellige middag

Een bourgondische en bovenal gezellige middag

Op de startlocatie krijgt u een stoere E-chopper ter beschikking. Dit unieke voertuig ligt fijn op de weg, is geruisloos en eenvoudig te besturen. Je ontvangt een gratis route dus deze tocht maak je geheel zorgeloos. Neem de mooie omgeving goed in je op, je komt op plekken welke je nog nooit eerder hebt ontdekt. En hoor de vogeltjes fluiten terwijl je rijdt.

Na enkele kilometers gereden te hebben, stoppen we bij het eerste restaurant. Waar u een kopje koffie en een gebak voorgeschoteld krijgt. U vervolgt de route door de mooie omgeving op naar het volgende restaurant waar je wordt verrast door een lekker voorgerecht. Nadat het voorgerecht genuttigd is stappen we weer op de E-chopper en vervolgen we de prachtige route naar het derde restaurant. Bij de derde tussenstop wordt u verwend met een smakelijk soep. Nadat iedereen zijn soep heeft opgegeten gaan we door naar de vierde stop. Hier volgt het moment suprême; een heerlijk hoofdgerecht. Nadat u voldaan bent van het hoofdgerecht vervolgen we de route naar de een na laatste stop; het dessert! Als we mooie route uitgereden hebben en alle restaurants afgevinkt zijn, begint u aan de laatste etappe terug naar het startpunt.

Combideal reserveren

Happen & Rijden

Happen & Rijden

De Nieuwe Hollandse Waterlinie is onderdeel van het UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook is de Nieuwe Hollandse Waterlinie het grootste rijksmonument van Nederland. De linie loopt van Muiden tot aan de Biesbosch en is 3 tot 5 kilometer breed. Ze bestaat uit 45 forten, 6 vestingen, 2 kastelen, 85 mitrailleurkazematten, ruim 700 betonnen schuilplaatsen en kazematten en ruim 100 militaire sluizen en waterwerken.

Wilt u weten welke restaurants deelnemen? Of alleen e-chopper rijden en zelf u stoplocaties bepalen? Neem een kijkje op onze Partner Pagina voor de deelnemende horecagelegenheden.

Prijs op aanvraag

Het geheim van de Historische Waterlinie

Volledig arrangement voor € 99,50 p.p.

 • Incl. 1 dag arrangement E-chopper
 • Eerste stop koffie of thee met gebak
 • Rijden naar het voorgerecht
 • Rijden naar een smakelijk soep
 • Op weg voor een moment suprême; een heerlijk hoofdgerecht
 • Gas erop voor het dessert
 • Na het dessert terug naar de startlocatie

U heeft de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

 • Maximaal 4 bijrijders mogelijk bij te boeken.
 • Prijs per bijrijder op aanvraag i.v.m. leeftijd.
 • Excl. dranken deze dient u direct bij het desbetreffende restaurant af te rekenen

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer
* Wij zijn een Good4Fun cadeau kaart inleverpunt.

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Gebaseerd op 67 recensies.
noelle aanen
noelle aanen
2022-02-08
Goede communicatie, duidelijke website bom vol opties en leuke weetjes! En niet geheel onbelangrijk: FIJNE E-scooters welke lekker rijden en goed onderhouden zijn. Ricardo en Sabine zijn gedreven en behulpzaam 👍🏼
Eveline Wer
Eveline Wer
2021-11-06
Heel leuk om te doen, mooie omgeving en een leuke uitgestippelde route. Spontane leuke mensen die er zin in hebben. Aanrader!
ans smits
ans smits
2021-10-20
Zeer leuke ervaring ,goede uitleg. Mooie route.
Google User
Google User
2021-10-19
Lollig om te doen. Lekker weer aanbevolen!
Jacob hovinga
Jacob hovinga
2021-10-07
Vriendelijk man die ons geholpen heeft.goede uitleg.en ze hebben 3 verschillende routes. wat je kan rijden

Onze E-Choppers

E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.