E-Verhuur Brabant de Biesbosch Route

E-Verhuur Brabant

Wat kun je verwachten van de Biesbosch route

Met deze milieuvriendelijke en geruisloze E-chopper kun je volop genieten van gratis routes of ga zelf op ontdekkingsreis.

E-Chopper huren Tarieven
×
Biesbosch route

Biesbosch route

De Biesbosch is een prachtig natuur- en recreatiegebied met veel water en zit vol verrassingen. De tour is zo uitgestippeld dat je gangbaar over bruggetjes, sluizen en slingerwegen langs de mooiste en bijzonderste plekken komt in de Biesbosch. Gezien de Biesbosch een waterrijk gebied is, kom je prachtige rivieren en plassen tegen waar van alles leeft, zwemt en vaart. Daarnaast kan je ook wilde dieren spotten, zoals herten, hazen, bevers, otters, roofvogels, ganzen, wilde paarden en nog veel meer. Hiervoor zijn speciale spotplekken om van de wilde dieren en de uitgestrekte natuur te genieten. Bij de ingang van het nationale park is er ook het ‘Biesbosch Museumeiland’ waar je de volledige functie, geschiedenis en verder informatie kunt vinden over de Biesbosch.

E-Chopper huren

E-Verhuur Brabant Ontdek de Biesbosch en diverse Historische en diverse historische vestingen

Water, eet- en drinkgelegenheden

Tijdens jouw tocht kom je ook langs het grote vaarwater ‘De Merwede’ waar je de grote binnenlandse vrachtschepen zal passeren terwijl de wind door je haren waait. Afhankelijk welke route je kiest zal je ook de knusse Brabantse dorpjes kruisen zoals Hank, Nieuwendijk, Almkerk en Uppel. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis, kan je bij het grote ‘fort Altena 1847’ zeer goed terecht. Wij hebben de routes zo uitgestippeld dat deze langs eet- en drinkgelegenheden komt, waar je heerlijk op het terras kan genieten van een hapje, drankje en de natuur. Daarnaast kan je een stop doen in het centrum voor wat lekkers of om even de winkels in te duiken.

E-Chopper reserveren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer