E verhuur Brabant

Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen

Hoe ver van tevoren moet ik aanwezig zijn?

U dient een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Wij hebben tijd nodig voor het invullen van de verhuurformulieren en voor het geven van instructies.

Krijg ik uitleg voor ik ga rijden?

Ja, iedereen die een e-chopper gaat besturen krijgt uitleg.

Ik wil graag annuleren. Kan dat?

Ja, het is mogelijk om te annuleren binnen onze annuleringstermijn.

Krijg ik van jullie een route?

Ja, je krijgt van ons een route. Je kunt bij ons kiezen uit drie type routes. De Biesbosch route, een Fortentocht of onze historische tocht. Het is ook mogelijk om uw eigen route te rijden, houdt dan rekening met een actieradius van 60km.

Er willen last minute extra personen mee. Kan dat?

Mocht er iemand last minute mee willen kun je dit het beste even doorbellen. Wij kunnen dan direct kijken of er nog e-choppers vrij zijn.

Hoeveel kilometer kan ik rijden met een E-chopper?

Als je normaal rijdt kun je ongeveer 60km rijden zonder op te laden. Wij zorgen ervoor dat jouw e-chopper opgeladen is voor je vertrekt.

Met hoeveel personen kan ik bij jullie terecht?

Je kunt bij ons terecht voor groepen t/m c.a. 40 personen op de e-chopper, ben je met meer dan 40 personen vraag ons naar de alternatieve.

Wat moet ik doen bij pech onderweg?

Het kan altijd voorkomen dat je met pech langs de weg komt te staan. Heb je een lekke band of ben je misschien gevallen? Laat het ons weten. Wij komen met onze bus gelijk jullie kant op. Bel +31 (0)6 – 80 227 559 bij pech.

Mijn accu is leeg. Wat moet ik doen?

Iedere e-chopper is volledig opgeladen voor je op pad gaat. Controleer dit ook altijd even voor je wegrijdt. Neem je een omweg die afwijkt van de route en kom je dan met een lege accu te staan? In dit geval zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor het ophalen. Valt je accu uit door een mankement? Dan regelen wij ter plekke een nieuwe accu

Moet ik een helm op?

Ja, sinds januari 2023 is iedereen op een gemotoriseerd voertuig verplicht om een helm te dragen. Wij hebben voor iedereen een gekeurde helm, gebruik je liever je eigen helm is dat ook mogelijk.

Heb ik een rijbewijs nodig om te rijden op een e-chopper?

Ja, om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs. Let op! Deze dient op locatie toonbaar te zijn.

Kan ik bij jullie ook eten?

Ja, je kunt bij ons terecht voor een makkelijk hapje. Met onze combideals kunnen wij ook zorgen voor een uitgebreidere maaltijd. Uiteraard kom je tijdens het rijden ook langs voldoende horecagelegenheden.

Kan ik drinken meenemen?

Ja dat kan, er zit een speciale bekerhouder op het stuur. Je kunt bij ons gekoelde dranken aanschaffen.

Mag ik op de openbare weg met een e-chopper?

Een e-chopper heeft een blauw kentekenplaat. Binnen de bebouwde kom dien je op de fietspaden te rijden. Ga je toch op de openbare weg? Je riskeert hiermee een boete te krijgen. Hou er rekening mee dat als je een aanrijding krijgt op de openbare weg dat je niet verzekerd bent.

Moet ik borg betalen?

Ja, per e-chopper betaal je 50 euro borg. Wij ontvangen deze graag contant. Zo kunnen we jou gemakkelijk je borg teruggeven bij terugkomst.

Kan ik schade afkopen?

Onze e-choppers hebben een WA-verzekering. Hiermee zijn schades aan anderen gedekt. Beschadig je alleen de e-chopper? Dan verlies jij je borg. Je kunt eventueel voor € 5 de schade afkopen. Hiermee ben je ook gedekt als er toch iets gebeurt.

Met hoeveel personen kan ik op een e-chopper?

Hoeveel personen er op een e-chopper kunnen is afhankelijk van het model. Wij hebben e-choppers waar je maar met één persoon op kunt, maar wij hebben ook e-choppers voor twee personen.

Vanaf welke leeftijd kan er iemand achterop?

Wij adviseren vanaf 4/5 jaar

Is een dikke banden scooter iets anders dan een e-chopper?

Een dikke banden scooter is hetzelfde als een e-chopper. Men heeft de term dikke banden scooter omarmt omdat een e-chopper in de basis ook een scooter is met dikke banden.

Tot hoeveel personen kan ik een combideal aanvragen?

Je kunt bij ons terecht voor een combideal met e-chopper t/m c.a 40 personen. Is de groep groter dan 40 personen, dan bieden wij andere alternatieven.

Bieden jullie ook vegatarisch/ vegan combideals aan?

Wij bieden dit niet expliciet aan. Wij houden wel rekening met speciale dieetwensen. Geef je jullie wensen aan ons door? Neem contact op.

Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00