E verhuur Brabant

Onze partners

×

Partners

Wij werken samen met de volgende bedrijven.

Logo van Fort Altena versie klein

Fort Altena

Fort Altena is een hele bijzondere plek, namelijk een cultureel historisch erfgoed. We heten je hier van harte welkom! Wanneer je tijdens het huren van een E-chopper plaats neemt, krijg je 10% korting op eten en drinken.

www.fortaltena.nl

Logo van De waterman

Restaurant Waterman

Wanneer je tijdens het huren van een E-chopper en op vertoon van je polsband plaats neemt, bieden we je de volgende mogelijkheden: Bij koffie met huisgemaakte appeltaart, jouw tweede kopje gratis! Of bij het bestellen van een Waterburger een gratis frisdrank naar keuze!

www.dewaterman.net

Logo van Baks ijs en spijs versie klein

Baks ijs & Spijs

Wij bieden jou heerlijk, ambachtelijk ijs, softijs, koffie met gebak, smoothies, ijskoffie, versgebakken wafels met o.a. warme kersen en nog veel meer lekkers. Wanneer je tijdens het huren van een E-chopper plaats neemt, krijg je een 3e bol ijs of portie slagroom gratis bij aankoop van een ijsje met 2 bollen.

www.ijssalonbaks.nl

Logo van Biesbosch Museumeiland

Het Biesboschmuseum

De Biesbosch is ontstaan na de St. Elisabethsvloed van 1421. Het Biesbosch Museum laat zien op welke wijze de mens vanaf die periode tot heden zijn brood in het gebied verdiende en door zijn handelen het uiterlijk van de Biesbosch heeft bepaald.

www.biesboschmuseumeiland.nl

Klein logo van Pannekoekenbakker

De Pannekoekebakker

Bij De Pannekoekenbakker Woudrichem staan de kwaliteit van de gerechten en de gastvrijheid centraal. Wij willen dat je je thuis voelt wanneer je bij ons uit eten bent. Wanneer je tijdens het huren van een E-chopper plaats neemt, krijg je een gratis consumptie bij jouw pannenkoek!

www.pannekoekenbakker.nl

Logo van Ijssalon pinokkio

Ijssalon Pinokkio

Bij IJssalon Pinokkio ben je op het goede adres voor heerlijk, ambachtelijk, zelf gedraaid ijs. Elke dag vers voor jou gemaakt. Wanneer je tijdens het huren van een E-chopper plaats neemt, krijg je een 3e bol ijs gratis of koffie met appelgebak en slagroom voor 4,- p.p.

www.ijssalon-pinokkio.nl

Logo van De vitamine kantine

De Vitamine Kantine

De Vitamine Kantine is de plek waar je tijdens je verblijf in Gorinchem terecht kunt voor een rijk belegd broodje, een verse salade, soep of warme hap. Wil je even relaxen en genieten van een hapje en een drankje, dan ben je van harte welkom.

www.devitaminekantine.nl

Logo Biesbosch linie

VVV Biesbosch linie

In het noordwesten van Noord-Brabant, vind je de Biesboschlinie. Dit mooie gebied is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het is een waterrijk gebied, waarbij het grenst aan de rivieren de Afgedamde Maas en de Waal.

www.biesboschlinie.com

Logo van Fort vuren klein

Fort Vuren

Fort Vuren is de pleisterplaats gelegen aan de Waal. Een perfecte plek voor een fort-treffelijke lunch, een lekker bakje koffie of een goed glas wijn. Kom je met de chopper langs Fort Vuren? Dan krijg je bij vertoon van een bandje je 2e kopje koffie gratis.

www.fortvuren.nl

Logo Cafetaria Marco

Cafetaria Marco

Bij Cafetaria Marco staat de kwaliteit van de friet centraal. Zelfgemaakte verse friet, en onze specialiteit de zelfgemaakte frikandel. Wanneer je een tussenstop bij ons maakt tijdens het huren van een E-chopper, krijgt u op vertoon van de polsbandjes. Een puntzak friet incl. saus voor € 2,00 OF een menu friet, snack en drinken voor € 5,50.

Cafetaria Marco

Logo van Ecruiser klein

Ecruiser

Ecruiser is een Nederlands bedrijf. Ecruiser, importeert, distribueert, verkoopt en ontwerpt E-scooters en E-biks. Wij geloven dat elektrische mobiliteit de toekomst heeft. Ons doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en de zakelijke markt.

www.ecruiser.nl

Logo van Spyder wheelz klein

Spyderweelz

Spyder Wheelz verkoopt, verhuurt en ontwerpt innovatieve, elektrische voertuigen zoals de E-Chopper en de E-Fatbike. Spyder Wheelz is een Nederlands bedrijf dat haar eigen elektrische voertuigen onder haar eigen label door derden laat produceren voor de Europese markt.

www.spyderwheelz.com

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer