E-Verhuur Brabant E-chopper huren

E-Verhuur Brabant

E-Chopper huren

Wil je een dagje uit met vrienden of familie? Huur een E-Chopper en tour door de Biesbosch of langs historische plekken in Brabant. Geniet van de natuur en historische plekken. Een groot voordeel: door het geruisloos rijden, kan je onderweg gezellig met elkaar kletsen.

Reserveren Tarieven
×
E-Verhuur Brabant Ontdek de Biesbosch en diverse Historische vestingen

E-Chopper huren: Ontdek het natuurgebied de Biesbosch

Wilt u e een E-Chopper huren? Kies gratis voor één van onze voorgeprogrammeerde routes of heb je toch de voorkeur om niet aan een vaste route verbonden te zijn? Dit is geen enkel probleem! De E-choppers beschikken over een universele telefoonhouder waardoor je de weg naar de start locatie gemakkelijk terug kunt vinden met behulp van een digitale route kaart.

Om de E-chopper te mogen rijden dient u minimaal 16 jaar te zijn en in bezit van een geldig brommercertificaat of rijbewijs. De maximale snelheid betreft 25 km per uur. De E-chopper is voor éénpersoon en kinderen mogen bij de verhuur niet achterop! Helm is niet verplicht

Direct reserveren

E-Verhuur Brabant Heerlijk dagje weg met vrienden of familie

Heerlijk dagje weg met vrienden of familie

Toeren met een e-chopper is niet alleen geschikt als groepsuitje met vrienden, familie of collega’s, maar ook leuk om individueel of met z’n tweeën te doen. Ontdek de schitterende omgeving van de Biesbosch en spot verschillende wilde dieren, duik de geschiedenis in bij Slot Loevestein of ga op onderzoek uit in de vesting van Gorinchem . De routes zijn variërend van lengte en bevatten niet alleen de route, maar ook tips voor bezienswaardigheden en tussenstops waar u kunt genieten als een echte Bourgondiër van een hapje en drankje op het terras of in één van de historische panden.

Direct reserveren

Ontdek de Biesbosch

Ga op avontuur in de Biesbosch en ontdek de prachtige omgeving met onze E-Choppers.

E Verhuur Brabant Tarieven

E-Chopper huren tarieven

Hier komt  een tekst naar wens. Wat je nu aan het lezen bent is een concept tekst. Deze wordt naar wens gemaakt.

E-Verhuur Brabant Reserveren

Reserveren

Hier komt  een tekst naar wens. Wat je nu aan het lezen bent is een concept tekst. Deze wordt naar wens gemaakt.

E-Verhuur Brabant Tour Routes

Tour routes

Hier komt  een tekst naar wens. Wat je nu aan het lezen bent is een concept tekst. Deze wordt naar wens gemaakt.

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer