Vrijgezelleuitje

E-Verhuur Brabant

Vrijgezellenuitje

Opzoek naar een gezellig en vooral een leuk vrijgezellenuitje? Huur een E-chopper.

Reserveren? Klik hier Tarieven
×
Vrijgezellenuitje in Brabant

Vrijgezellenuitje in Brabant

Gaat er iemand trouwen uit je vriendengroep of familiekring, en wil je het vrijgezelle uitje compleet maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres voor een leuke en actieve ochtend, middag of avond. Wij hebben voor de bruid of bruidegom een leuke verrassing op locatie waar iedereen de slappe lach van krijgt. Ga met je groep de Biesbosch in of ontdek de vestingstad Woudrichem en haar omgeving. Bewonder de Nieuwe Hollandse Waterlinie die sinds kort op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Dit alles doe je op één van onze E-choppers. Wil je een dag vullend programma? Kijk dan bij onze combideals.

E-Chopper huren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer