Vriendenuitje

E-Verhuur Brabant

Vriendenuitje

Wil je een keer wat anders dan een terrasje pakken of naar het pretpark? Huur een E-chopper.

Reserveren? Klik hier Tarieven
×
Vriendenuitje in Brabant

Vriendenuitje in Brabant

Met onze E-choppers is jullie dag compleet. Samen de natuur ontdekken in de Biesbosch of je verdiepen in de geschiedenis van forten? Het is allemaal mogelijk vanaf onze vestiging in Brabant. Kies een van onze mooie routes, namelijk de Biesbosch route, historische route en fortentour. Doordat onze E-choppers geruisloos zijn, kan je ondertussen ook gezellig met elkaar praten. En wil je elkaar nog beter leren kennen of de lachspieren laten werken? Kijk dan bij onze combideals voor meer uitdaging en hilariteit tijdens je tour.

E-Chopper huren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer