Groepsuitje

E-Verhuur Brabant

Groepsuitje

Een E-chopper huren, geschikt voor elke groep. Lekker touren door de natuur of oude vestingsteden, tussendoor een stukje wandelen of ga de uitdaging aan met een van onze combideals.

Reserveren? Klik hier Tarieven
×
Groepsuitje in Brabant

Groepsuitje in Brabant

Een dagje weg met vrienden, een familie-uitje of een informeel dagje uit met je team. Met meerdere mensen is het altijd lastig wat je dan kan doen. Hoe zorg je ervoor dat iedereen een leuke dag heeft? Wij hebben de perfecte uitkomst voor jou. Huur namelijk een E-chopper. Heerlijk genieten van de buitenlucht, de natuur, historische forten en natuurlijk met elkaar. Daarnaast kan je tussendoor een wandeling maken in de Biesbosch of in het oude vissersdorpje Woudrichem. Wil je wat meer uitdaging tijdens het rijden? Kijk dan bij een van onze combideals voor verschillende activiteiten.

E-Chopper huren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer