Historische routes

E-Verhuur Brabant

Wat kunt u verwachten van de Historische route

Met deze milieuvriendelijke en geruisloze E-chopper kun je volop genieten van gratis routes of ga zelf op ontdekkingsreis.

E-Chopper huren Tarieven
×
Historische route

Historische route

De historische route neemt je mee terug in de tijd, met veel eyecatchers verstopt in het prachtige landschap van ‘De Nieuwe Hollandse Waterlinie’. Je slingert over de dijk met schitterend uitzicht over ‘De Merwede’ naar de oude vestingstad Woudrichem ook wel ‘Woerkum’ genoemd, een echt vissersdorp. Het betreden van de vesting is een hele ervaring door de dikke vestingmuur en verschillende kanonnen. Deze authentieke stad is tot in de puntjes verzorgd met oudheden, zoals kerken, oude panden, visserij museum, een oude haven en nog veel meer details van vroeger. Wat je ook tegenkomt, is het prachtige Slot Loevestein uit 1358, Fort Vuren van 1815 en Fort Altena uit 1847 waar vroeger ridders hebben geleefd. Onderweg zul je ook verschillende wandelgebieden tegenkomen om even de benen te strekken. Dit alles bevindt zich in een bijzonder mooie omgeving met hier en daar strandjes en veel water.

E-Chopper huren

Historische bijzonderheden

Historische bijzonderheden

Afhankelijk welke route je kiest kan je met de pont het brede Merwedekanaal kruisen om in de volgende vestingstad Gorinchem aan te komen. Dit is een grotere stad met verschillende historische bijzonderheden en karakteristieken ornamenten. Daarnaast zijn er vele oude panden en musea te zien. Maar het heeft ook een heerlijke binnenstad met veel terrasjes voor een bourgondische hap en een lekker drankje. Voor de shoppers onder ons, geen paniek! Er is een ruim aanbod aan winkels, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Werelderfgoedcomité van Unesco plaatst de Nieuwe Hollandse Waterlinie op de werelderfgoedlijst! Op dit moment bestaat de lijst uit zo’n 1100 werelderfgoederen, waarvan elf Nederlandse 🇳🇱. De Nieuwe Hollandse Waterlinie loopt van Muiden tot aan de Biesbosch. Deze is 85 kilometer lang en bestaat uit 45 forten en 2 kastelen.
Onze routes doorkruissen de Nieuwe Hollandse Waterlinie, hoe gaaf is het om een heerlijke dag te toeren op een stoere e-choppers en tegelijkertijd één van de werelderfgoederen te bewonderen. ( of vindt je dit meer een stukje voor op de home pagina? omdat dit eigenlijk voor alle routes gelden. )

E-Chopper reserveren

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer