Vaartochten

E-Verhuur Brabant

Vaartochten met een historische rietaak

Vaartochten met een echte historische rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Biesbosch.

Combideal reserveren
×
Historische rietaak

Historische rietaak

Vaartochten met een echte historische rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Biesbosch. De uitstraling van de boot, de serene rust, het optimale genieten … Een prachtige aanvulling daarop vormt de boeiende verhalen en vele weetjes die u hoort over dit unieke gebied. Samen met de stuurmanskunsten van de schipper, die zijn schip moeiteloos door de smalle vaarwegen manoeuvreert, gaat dit voor een perfect uitje zorgen! U bent even helemaal weg van de jachtige wereld van alledag, door een dagdeel (of zelfs een hele dag) helemaal back to basic te gaan. Ideaal als team-, bedrijfs- of familie-uitje.

Het is al een wonder dat de rietaak behouden is gebleven. Dat was kantje boord, maar met hulp van een aantal fanatieke Biesboschliefhebbers is het schip uiteindelijk toch weer beland waar het thuishoort: in de Biesbosch. Vroeger deed het daar dienst als transportschip, om het riet vanuit de Biesbosch naar het vasteland te vervoeren.

Combideal reserveren

Informatie vooraf

Informatie vooraf:

  • Het schip kan normaal 12 tot 15 personen meenemen (in Coronatijd 7 tot 10) op de reis door een van de prachtigste natuurgebieden van Nederland.
  • Er bevindt zich een chemisch toilet aan boord.
  • De vaste bemanning wordt gevormd door de schipper en (afhankelijk van de soort tocht) een medewerker van First Class Entertainment.
  • Zwemvesten zijn aanwezig.
  • Eenvoudige catering aan boord kan – op aanvraag- verzorgd worden.

Wist u dat…
U op de rietaak ook uitstekend kunt vergaderen of netwerken met een groep van maximaal 15 personen  (in Coronatijd 7/8 personen). Een vergadering aan boord zorgt gegarandeerd voor meer aandacht waardoor er meer informatie blijft hangen dan tijdens een vergadering op kantoor.

Prijs op aanvraag

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Onze E-Choppers

Regular E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer