Vaartochten

E-Verhuur Brabant

Vaartochten met een historische rietaak

Rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: National Park De Biesbosch. Toch meer op zoek naar één uitje met 100% adrenaline? Ga voor een onvergetelijke tocht in een supersnelle RIB Boot. Of heb jij nog geen genoeg van de rust van het geruisloos rijden op de E-chopper, neem de elektrische sloep ‘ fluisterboot ‘en kom dichtbij het pure leven van de vogels en andere dieren in de Biesbosch.

Combideal reserveren
×
Fluisterboot

Stil varen in een Fluisterboot in National Park De Biesbosch

Je middenin de natuur begeven zonder dat je de natuur verstoord… Zo kom je zo dicht mogelijk bij het pure leven van de vogels en andere dieren die de Biesbosch als hun thuis hebben gekozen. Maar een fluisterboot is niet alleen een plezier voor de natuur, je zult er zelf ook een onvergetelijke dag op hebben.

Een ochtend of middag lang rondvaren met een fluisterbootje, rivieren ontdekken, stukken water oversteken om vervolgens even aan te legen bij een mooi eilandje, een duik nemen in het water en natuurlijk heerlijk picknicken middenin de natuur. Je kunt niet anders dan aan het einde van de dag volledig opgeladen terug te varen naar de haven. Hier was je aan toe!

Een fluisterboot heeft veel voordelen. Niet te missen is dat hij niet of nauwelijks geluid maakt tijdens het varen. Dit is niet alleen fijn voor jezelf – geen geronk van een motor – maar ook heel fijn voor de natuur. De dieren die de Biesbosch als thuis gekozen hebben kunnen op deze manier niet gestoord worden in hun doen en laten. Daarnaast veroorzaakt de elektrische motor van fluisterboot geen uitstoot en geen rare geuren. Goed voor mens en milieu.

Fluisterboot 8 personen € 125,-

Prijs op aanvraag

Historische rietaak

Historische rietaak

Vaartochten met een echte historische rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: National Park De Biesbosch. De uitstraling van de boot, de serene rust, het optimale genieten … Een prachtige aanvulling daarop vormt de boeiende verhalen en vele weetjes die u hoort over dit unieke gebied. Samen met de stuurmanskunsten van de schipper, die zijn schip moeiteloos door de smalle vaarwegen manoeuvreert, gaat dit voor een perfect uitje zorgen! U bent even helemaal weg van de jachtige wereld van alledag, door een dagdeel helemaal back to basic te gaan. Ideaal als team-, bedrijfs- of familie-uitje.

Het is al een wonder dat de rietaak behouden is gebleven. Dat was kantje boord, maar met hulp van een aantal fanatieke Biesboschliefhebbers is het schip uiteindelijk toch weer beland waar het thuishoort: in de Biesbosch. Vroeger deed het daar dienst als transportschip, om het riet vanuit de Biesbosch naar het vasteland te vervoeren.

Informatie vooraf:

  • Minimaal 2 uur
  • Maximaal 12 personen bij een vaartocht op de rivieren
  • Maximaal 28 personen bij een vaartocht op de binnenwateren (Biesbosch)
  • 3 keuze vaargebieden; Merwede-waal-afgedamde maas en Biesbosch
  • Catering aan boord in overleg
  • Zwemvesten aanwezig

Combideal reserveren

Online reserveren

+31 (0)6 – 19 624 892

* tot 48 uur kosteloos annuleren
* tot 5 dagen kosteloos annuleren bij 8 pers of meer
* Wij zijn een Good4Fun cadeau kaart inleverpunt.

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Gebaseerd op 67 recensies.
noelle aanen
noelle aanen
2022-02-08
Goede communicatie, duidelijke website bom vol opties en leuke weetjes! En niet geheel onbelangrijk: FIJNE E-scooters welke lekker rijden en goed onderhouden zijn. Ricardo en Sabine zijn gedreven en behulpzaam 👍🏼
Eveline Wer
Eveline Wer
2021-11-06
Heel leuk om te doen, mooie omgeving en een leuke uitgestippelde route. Spontane leuke mensen die er zin in hebben. Aanrader!
ans smits
ans smits
2021-10-20
Zeer leuke ervaring ,goede uitleg. Mooie route.
Google User
Google User
2021-10-19
Lollig om te doen. Lekker weer aanbevolen!
Jacob hovinga
Jacob hovinga
2021-10-07
Vriendelijk man die ons geholpen heeft.goede uitleg.en ze hebben 3 verschillende routes. wat je kan rijden

Onze E-Choppers

E-Chopper

Regular E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

E-Chopper V8

V8 E-Chopper

De V8 heeft een unieke uitstraling door zijn hoge stuur en lage zit. Hierdoor ervaar je het echte Chopper gevoel. Door zijn robuuste bouw en mooie vorm, tour je heerlijk over alle wegen en paden.

Double Seats X1 E-Chopper

Double Seats X1 E-Chopper

Deze dubbelzitter is geschikt om met 2 personen een rit te maken. Door zijn brede en stoere bouw zit en rijdt hij comfortabel. De brede banden zorgen voor korte remweg. Kortom een unieke verschijning.

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.