Vaartochten

E-Verhuur Brabant

Vaartochten met een historische rietaak

Rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: National Park De Biesbosch. Toch meer op zoek naar één uitje met 100% adrenaline? Ga voor een onvergetelijke tocht in een supersnelle RIB Boot. Of heb jij nog geen genoeg van de rust van het geruisloos rijden op de E-chopper, neem de elektrische sloep ‘ fluisterboot ‘en kom dichtbij het pure leven van de vogels en andere dieren in de Biesbosch.

Combideal aanvragen
×

Veelgestelde vragen

Tot hoeveel personen kan ik een combideal aanvragen?

Je kunt bij ons terecht voor een combideal met e-chopper t/m c.a 40 personen. Is de groep groter dan 40 personen, dan bieden wij andere alternatieven.

Bieden jullie ook vegatarisch/ vegan combideals aan?

Wij bieden dit niet expliciet aan. Wij houden wel rekening met speciale dieetwensen. Geef je jullie wensen aan ons door? Neem contact op.

Hoe ver van tevoren moet ik aanwezig zijn?

U dient een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Wij hebben tijd nodig voor het invullen van de verhuurformulieren en voor het geven van instructies.

Kan ik bij jullie gratis parkeren?

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein.
Fluisterboot

Stil varen in een Fluisterboot in National Park De Biesbosch

Je middenin de natuur begeven zonder dat je de natuur verstoord… Zo kom je zo dicht mogelijk bij het pure leven van de vogels en andere dieren die de Biesbosch als hun thuis hebben gekozen. Maar een fluisterboot is niet alleen een plezier voor de natuur, je zult er zelf ook een onvergetelijke dag op hebben.

Een ochtend of middag lang rondvaren met een fluisterbootje, rivieren ontdekken, stukken water oversteken om vervolgens even aan te legen bij een mooi eilandje, een duik nemen in het water en natuurlijk heerlijk picknicken middenin de natuur. Je kunt niet anders dan aan het einde van de dag volledig opgeladen terug te varen naar de haven. Hier was je aan toe!

Een fluisterboot heeft veel voordelen. Niet te missen is dat hij niet of nauwelijks geluid maakt tijdens het varen. Dit is niet alleen fijn voor jezelf – geen geronk van een motor – maar ook heel fijn voor de natuur. De dieren die de Biesbosch als thuis gekozen hebben kunnen op deze manier niet gestoord worden in hun doen en laten. Daarnaast veroorzaakt de elektrische motor van fluisterboot geen uitstoot en geen rare geuren. Goed voor mens en milieu.

Combideal aanvragen

Historische rietaak

Historische rietaak

Vaartochten met een echte historische rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: National Park De Biesbosch. De uitstraling van de boot, de serene rust, het optimale genieten … Een prachtige aanvulling daarop vormt de boeiende verhalen en vele weetjes die je hoort over dit unieke gebied. Samen met de stuurmanskunsten van de schipper, die zijn schip moeiteloos door de smalle vaarwegen manoeuvreert, gaat dit voor een perfect uitje zorgen! Je bent even helemaal weg van de jachtige wereld van alledag, door een dagdeel helemaal back to basic te gaan. Ideaal als team-, bedrijfs- of familie-uitje.

Het is al een wonder dat de rietaak behouden is gebleven. Dat was kantje boord, maar met hulp van een aantal fanatieke Biesboschliefhebbers is het schip uiteindelijk toch weer beland waar het thuishoort: in de Biesbosch. Vroeger deed het daar dienst als transportschip, om het riet vanuit de Biesbosch naar het vasteland te vervoeren.

Informatie vooraf:

  • Minimaal 2 uur
  • Maximaal 12 personen bij een vaartocht op de rivieren
  • Maximaal 28 personen bij een vaartocht op de binnenwateren (Biesbosch)
  • 3 keuze vaargebieden; Merwede-waal-afgedamde maas en Biesbosch
  • Catering aan boord in overleg
  • Zwemvesten aanwezig

Combideal aanvragen

Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 110 recensies
Rick Goudriaan
Rick Goudriaan
2023-10-16
Voor het plannen van een werkuitje ben ik bij E-verhuur Versluis terecht gekomen. Na wat over en weer mailen hebben we een leuk arrangement kunnen kiezen en 14-10-23 was het zover. Met 9 personen zijn we drie uur lang lekker door Brabant wezen Chopperen en tussentijds, met het schuilen voor de regen, moest er nog een chopper omgeruild worden want er stopte er 1 mee. Dit was geen probleem en was ook snel weer opgelost. Na het rijden nog genoten van stokjes Saté, een lekker broodje hamburger en heerlijk vers brood. Goede aanrader dus als je zoekt naar een verhuurder van E-Choppers!
Erna & Evert. Pullens
Erna & Evert. Pullens
2023-10-15
Geweldige ervaring, èn een zeer goede uitleg hoe alles werkt. Top
Gerd van Seeters
Gerd van Seeters
2023-09-14
Vandaag 3 E- choppers gehuurd bij Versluis. Super spontaan ontvangst. Goede uitleg en een app met een prima routekaart. Keuze uit verschillende routes. We hebben een geweldige dag gehad. Wij kunnen E-verhuur Versluis ten zeerste aanbevelen voor een zeer geslaagde dag. Bedankt
Eli van Mourik
Eli van Mourik
2023-07-31
Een zeer leuk bedrijf, vriendelijke eigenaren die goed voor hun huurders zorgen. De e-scooters rijden super en we mochten een leuke route rijden. Je komt op plekken waar je anders niet zo vaak zal komen. Super goede service!!
Marco
Marco
2023-07-24
Great fun!
Mariska Bolten
Mariska Bolten
2023-06-26
Goede info en mooie omgeving.
Tessa van Tamelen
Tessa van Tamelen
2023-06-26
Leuke tocht, aardig personeel en fijne e-choppers!

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00