Vaartochten

E-Verhuur Brabant

Vaartochten met een historische rietaak

Rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: National Park De Biesbosch. Toch meer op zoek naar één uitje met 100% adrenaline? Ga voor een onvergetelijke tocht in een supersnelle RIB Boot. Of heb jij nog geen genoeg van de rust van het geruisloos rijden op de E-chopper, neem de elektrische sloep ‘ fluisterboot ‘en kom dichtbij het pure leven van de vogels en andere dieren in de Biesbosch.

Combideal aanvragen
×
Fluisterboot

Stil varen in een Fluisterboot in National Park De Biesbosch

Je middenin de natuur begeven zonder dat je de natuur verstoord… Zo kom je zo dicht mogelijk bij het pure leven van de vogels en andere dieren die de Biesbosch als hun thuis hebben gekozen. Maar een fluisterboot is niet alleen een plezier voor de natuur, je zult er zelf ook een onvergetelijke dag op hebben.

Een ochtend of middag lang rondvaren met een fluisterbootje, rivieren ontdekken, stukken water oversteken om vervolgens even aan te legen bij een mooi eilandje, een duik nemen in het water en natuurlijk heerlijk picknicken middenin de natuur. Je kunt niet anders dan aan het einde van de dag volledig opgeladen terug te varen naar de haven. Hier was je aan toe!

Een fluisterboot heeft veel voordelen. Niet te missen is dat hij niet of nauwelijks geluid maakt tijdens het varen. Dit is niet alleen fijn voor jezelf – geen geronk van een motor – maar ook heel fijn voor de natuur. De dieren die de Biesbosch als thuis gekozen hebben kunnen op deze manier niet gestoord worden in hun doen en laten. Daarnaast veroorzaakt de elektrische motor van fluisterboot geen uitstoot en geen rare geuren. Goed voor mens en milieu.

Combideal aanvragen

Historische rietaak

Historische rietaak

Vaartochten met een echte historische rietaak hebben altijd iets speciaals. Een extra dimensie krijgt zo’n tocht door de pracht van een van Nederlands mooiste natuurgebieden: National Park De Biesbosch. De uitstraling van de boot, de serene rust, het optimale genieten … Een prachtige aanvulling daarop vormt de boeiende verhalen en vele weetjes die je hoort over dit unieke gebied. Samen met de stuurmanskunsten van de schipper, die zijn schip moeiteloos door de smalle vaarwegen manoeuvreert, gaat dit voor een perfect uitje zorgen! Je bent even helemaal weg van de jachtige wereld van alledag, door een dagdeel helemaal back to basic te gaan. Ideaal als team-, bedrijfs- of familie-uitje.

Het is al een wonder dat de rietaak behouden is gebleven. Dat was kantje boord, maar met hulp van een aantal fanatieke Biesboschliefhebbers is het schip uiteindelijk toch weer beland waar het thuishoort: in de Biesbosch. Vroeger deed het daar dienst als transportschip, om het riet vanuit de Biesbosch naar het vasteland te vervoeren.

Informatie vooraf:

  • Minimaal 2 uur
  • Maximaal 12 personen bij een vaartocht op de rivieren
  • Maximaal 28 personen bij een vaartocht op de binnenwateren (Biesbosch)
  • 3 keuze vaargebieden; Merwede-waal-afgedamde maas en Biesbosch
  • Catering aan boord in overleg
  • Zwemvesten aanwezig

Combideal aanvragen

Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Gebaseerd op 88 recensies
GH Harrewijn
GH Harrewijn
2022-10-27
Hele fijne familie dag gehad door de Biesbosch was erg mooi en fijne service gehad. Super een echte aanrader om te doen.
Theo Roeters
Theo Roeters
2022-09-25
Mooie locatie voor het huren van E bike. Duidelijke uitleg en verschillende route mogelijkheden. Biesbosch rondje gedaan. TOP
mehranisimo
mehranisimo
2022-08-22
Verhuur van e choppper scooters. Vooraf reserveren en ter plaatste keuze uit verschillende routes. Vriendelijk personeel en de staat van de scooters in prima staat.
Natascha (Tassie)
Natascha (Tassie)
2022-08-10
Superleuke ervaring gehad en mooie route!!!
Sonja Borren
Sonja Borren
2022-08-07
Hele vriendelijke eigenaar en medewerkers. Goede tips gekregen. Prachtige route gereden met de kids achterop.
Ikke V
Ikke V
2022-08-07
Een aanrader. Leuke mensen van Versluis en de te rijden routes zijn ook mooi
Elise Mooren
Elise Mooren
2022-07-25
Wat hebben we genoten!! Een hele fijne uitleg, goede E-choppers voorzien van telefoonhouder, waterflesjes houder en beveiliging! We werden heel vriendelijk en behulpzaam ontvangen! Met een grote keuze aan routes door prachtige gebieden, van Brabant tot aan Zuid-Holland, door Biesbosch, de keuze is reuze!! Zeker een aanbeveling! 🙂

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00