E-Verhuur Brabant banner

Kun je een e-chopper met kinderzitje huren?

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Kun je een e-chopper met kinderzitje huren?

De e-chopper is een perfect vervoersmiddel waarmee je de natuur kunt verkennen. Door de extra dikke banden van de e-chopper kun je zowel stabiel op de openbare weg als over ruig terrein rijden. Denk dan aan beboste gebieden, het strand of een kiezelweg. Met de e-chopper kun je op deze wegen prima uit de voeten terwijl het ook nog eens een leuke elektrische motor is waarmee je in groepsverband of met familie of vrienden kunt toeren. Zelfs met je partner of met je kinderen kun je met de e-chopper op pad. Maar is het ook mogelijk om een e-chopper met kinderzitje te huren? In onze blog geven wij hier antwoord op!

Geschikt voor jong en oud

De e-chopper is geschikt voor jong en oud, maar je moet wel in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs of een rijbewijs B of A om een e-chopper te mogen besturen. Dat houdt ook in dat je de minimale leeftijd van 16 jaar moet hebben om op de e-chopper te mogen rijden. De bijrijder hoeft natuurlijk niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Wanneer je de e-chopper Double Seats X1 huurt kun je met z’n tweeën op de motor. Wij adviseren kinderen als bijrijder vanaf een jaar of 4/5. Bij twijfel kun je altijd even contact op nemen. Overtuigd? Reserveer direct.

E-chopper met kinderzitje huren

Kleine kinderen of kinderen die kleiner zijn dan 1,30 meter mogen niet zomaar mee op de e-chopper. Je hebt dan een speciaal kinderzitje nodig. Eventueel met voetsteunen, zodat het kindje stabiel en veilig op de e-chopper kan zitten. Het is helaas niet mogelijk om een e-chopper met kinderzitje te huren, maar je kunt natuurlijk wel een kinderzitje die voor op de e-chopper geschikt is meenemen en monteren. Houdt er dan wel rekening mee dat je een kinderzitje meeneemt die gemakkelijk te bevestigen en weer los te halen is. Zonder dat je ook de gehuurde e-chopper beschadigt. Uiteraard kun je een Double Seat X1 huren, waarbij de bijrijder een lage rugleuning, twéé voetsteuntjes en handvatten heeft voor een veilige rit.

De minimale leeftijd

Er is natuurlijk discussie over hoe oud het kindje minimaal moet zijn om op een e-chopper of ander elektrisch vervoermiddel plaats te mogen nemen, maar het advies hierin is om een kinderzitje te gebruiken voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Dus in dat opzicht zou dat betekenen dat de minimale leeftijd 2 jaar is. Uiteraard ben je als ouder zelf verantwoordelijk of je het kindje op een e-chopper meeneemt. Maar het is zeker aanbevolen om het gegeven advies niet in de wind te slaan. Dus een minimale leeftijd van 2 jaar en lengte van 1,30 meter is waar je jezelf aan kunt vasthouden.

Geen kinderzitje gebruiken, wat dan?

Stel dat je besluit om een e-chopper te huren zonder kinderzitje, dan adviseren wij de Double Seat X1. De ervaring spreekt dat kinderen vanaf een jaar of 4/5 al achterop kunnen door de lage rugleuning, twéé voetsteuntjes en handvatten voor een veilige rit.

Reserveren? Klik hier

Ga terug naar het overzicht
Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 102 recensies
Mariska Bolten
Mariska Bolten
2023-06-26
Goede info en mooie omgeving.
Tessa van Tamelen
Tessa van Tamelen
2023-06-26
Leuke tocht, aardig personeel en fijne e-choppers!
luuk advokaat
luuk advokaat
2023-06-22
Fijn contact, goede e-choppers, mooie routes en flexibel. We konden een dag van tevoren nog veranderen naar de ochtend vanwege slecht weer in de middag.
Nicolle Schut
Nicolle Schut
2023-06-20
Fijne E-scooters , vriendelijk personeel
Guido Gons
Guido Gons
2023-06-13
Echt een aanrader mooie routes in een mooie omgeving
kevin k (Review_King_Kev)
kevin k (Review_King_Kev)
2023-06-11
Wat een top zaak! Super goed geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben, een goede uitleg over de e-choppers gehad, en er zijn meedere route's die je kan volgen. Ik kom hier zeker graag weer terug. Lekker bezig hoor!
Dick Hoppener
Dick Hoppener
2023-06-03
Wat een leuke en gezellige enthousiaste jonge mensen ! Net een klein manneke erbij en volop plannen! Zeer gastvrije onthaal en uitleg. De e-choppers rijden super en we hebben een hele leuke ochtend gehad ! Mooie routes door de natuur en bezienswaardigheden. We hebben vandaag de fortenroute gedaan. Aanrader! Komen zeker terug !
Deanna Hoppener
Deanna Hoppener
2023-06-03
Wederom een leuke tocht gemaakt, met deze goed verzorgde e-scooters. Fijne uitleg van hele vriendelijke eigenaren. We komen zeker weer terug!

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00