E-Verhuur Brabant banner

Kun je met 2 personen op een e-chopper?

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Kun je met 2 personen op een e-chopper?

Wil je een e-chopper huren? Dan staat je een leuk avontuur te wachten. De e-chopper is namelijk een perfect vervoersmiddel om leuke gebieden te verkennen. Denk aan een tocht door het bos of over het strand. Het is feitelijk een scooter, maar dan een scooter met extra dikke banden en het stoere karakter van de welbekende chopper. Waar natuurlijk stoere motorrijders op rijden. Zo voel je je even zelf een biker die met de wind in zijn gezicht het avontuur tegemoet rijdt. Maar dan wel op een veilige en milieuvriendelijke manier. Maar kun je ook een e-chopper 2 personen huren? In onze blog geven wij hier antwoord op.

Verschillende soorten e-choppers

De ene e-chopper is de andere niet en je hebt dan ook keuze uit verschillende soorten e-choppers. Bijvoorbeeld het traditionele model die het comfort en de stabiliteit van een chopper biedt of je kunt kiezen voor een exemplaar die bijvoorbeeld veel meer uiterlijke overeenkomsten met de iconische motor heeft. De stuurvork zit dan logischerwijs ook hoger. En ja, je kunt ook een e-chopper 2 personen huren. Bijvoorbeeld de e-chopper Double Seats X1 waarmee je samen op één elektrische motor kunt rijden.

Waarom zou je met 2 personen op 1 e-chopper willen rijden?

Een e-chopper huur je in groepsverband of met z’n tweeën. Niemand houdt je ook tegen om helemaal solo te gaan rijden, maar het is natuurlijk veel leuker om samen met andere mensen de natuur en de mooiste plekjes van Nederland te verkennen. Maar het probleem – of liever gezegd de uitdaging – is dat niet iedereen in het bezit is van een rijbewijs of bromfietsrijbewijs. En dat heb je natuurlijk wel nodig als je een e-chopper wilt besturen. Jonge kinderen die wel langer zijn dan 1,30 meter wil je natuurlijk ook meenemen, maar die mogen nog niet met een e-chopper de weg op. Tenzij de leeftijdsgrens van 16 zijn gepasseerd en in het bezit zijn van een geldig (bromfiets)rijbewijs. Gelukkig kun je met het huren van een e-chopper 2 personen dan toch samen met hen op één e-chopper rijden en het avontuur tegemoet gaan. De ervaring spreekt dat kinderen vanaf een jaar of 4/5 al achterop kunnen bij de Double Seat X1.

Jonge kinderen meenemen

Kun je ook jonge kinderen meenemen? Dat kan, maar het advies geldt nog steeds dat de persoon die je meeneemt minimaal 1,30 meter lang moet zijn. Voor jonge kinderen die dan ook kleiner zijn dan 1,30 meter is het nodig om een kinderzitje te gebruiken. Kinderzitje valt onder de gemiddelde leeftijdscategorie van 2 tot 4 jaar. Gelukkig zijn er kinderzitjes die je heel eenvoudig op een e-chopper kunt monteren. Kies dan wel voor een exemplaar die gebruiksvriendelijk is, want je wilt natuurlijk de tijd waarin je de e-chopper mag gebruiken wel optimaal benutten. En je wilt bij het verwijderen ook geen gebruikerssporen op de gehuurde e-chopper 2 personen achterlaten. Dan ben je immers je borg kwijt en dat is toch zonde!

Onze Double Seat X1 is uitermate geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 4/5. Op deze e-chopper heeft de bijrijder een lage rugleuning, twéé voetsteuntjes en handvatten voor een veilige rit. Overtuigd? Reserveer direct.

Reserveren? Klik hier

Ga terug naar het overzicht
Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 111 recensies
John Versluis
John Versluis
2023-12-15
Hele leuke ervaring met zo’n elektrische “motor”😃 2 gedreven jonge mensen die vol enthousiasme hun werk doen…, goede en leuke uitleg.., mooie lokatie en dito route …, prima service. Zeker een aanrader…!! Keurig bedrijf Ps…,klein min puntje toch was het zoeken naar nr 34.., maar daar wordt aan gewerkt vertelde men…,ik ga het zien de volgende keer, dat is zeker..👍🏻
Rick Goudriaan
Rick Goudriaan
2023-10-16
Voor het plannen van een werkuitje ben ik bij E-verhuur Versluis terecht gekomen. Na wat over en weer mailen hebben we een leuk arrangement kunnen kiezen en 14-10-23 was het zover. Met 9 personen zijn we drie uur lang lekker door Brabant wezen Chopperen en tussentijds, met het schuilen voor de regen, moest er nog een chopper omgeruild worden want er stopte er 1 mee. Dit was geen probleem en was ook snel weer opgelost. Na het rijden nog genoten van stokjes Saté, een lekker broodje hamburger en heerlijk vers brood. Goede aanrader dus als je zoekt naar een verhuurder van E-Choppers!
Erna & Evert. Pullens
Erna & Evert. Pullens
2023-10-15
Geweldige ervaring, èn een zeer goede uitleg hoe alles werkt. Top
Gerd van Seeters
Gerd van Seeters
2023-09-14
Vandaag 3 E- choppers gehuurd bij Versluis. Super spontaan ontvangst. Goede uitleg en een app met een prima routekaart. Keuze uit verschillende routes. We hebben een geweldige dag gehad. Wij kunnen E-verhuur Versluis ten zeerste aanbevelen voor een zeer geslaagde dag. Bedankt
Eli van Mourik
Eli van Mourik
2023-07-31
Een zeer leuk bedrijf, vriendelijke eigenaren die goed voor hun huurders zorgen. De e-scooters rijden super en we mochten een leuke route rijden. Je komt op plekken waar je anders niet zo vaak zal komen. Super goede service!!
Marco
Marco
2023-07-24
Great fun!
Mariska Van Pierre
Mariska Van Pierre
2023-06-26
Goede info en mooie omgeving.

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00