E-Verhuur Brabant banner

Onze favoriete bestemmingen in Noord-Brabant om met de e-chopper te bezoeken

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Onze favoriete bestemmingen in Noord-Brabant om met de e-chopper te bezoeken

E-chopper in Brabant huren: soms vergeten we dat Nederland eigenlijk een heel mooi land is. Als je op de snelweg rijdt zie je de uitgestrekte weilanden met koeien, schapen en paarden en als je een keer een binnendoor weggetje kiest zul je zien hoe mooi Nederland daadwerkelijk is. Ons land bevat een groot aantal natuurgebieden, maar ook historische bezienswaardigheden. Je hoeft echt niet naar het buitenland om een beetje cultuur op te snuiven. Je kunt ook gewoon een e-chopper huren en de provincie Noord-Brabant verkennen! In onze blog vertellen we meer over onze favoriete bestemmingen in Noord-Brabant om met de e-chopper te bezoeken.

Rijdt de Biesbosch route op een e-chopper

De Biesbosch is een prachtig natuur- en recreatiegebied in Noord-Brabant waar je met de e-chopper lekker kunt toeren. Je kunt genieten van de mooie beekjes en meren die in dit waterrijke gebied aanwezig zijn en je ziet er dan ook van alles zwemmen en varen. Van mooie vissen en waterdieren tot aan mooie bootjes die mensen in de warme zomerdagen weer te water hebben gelaten. Je rijdt over mooi slingerwegen, langs sluizen en pittoreske bruggetjes terwijl je meer dan eens wilde dieren op je pad tegenkomt. Dat maakt de Biesbosch route echt onvergetelijk!

De Nieuwe Hollandse Waterlinie

De Nieuwe Hollandse Waterlinie staat – en ook geheel terecht – op de UNESCO werelderfgoedlijst en deze route is maar liefst 85 kilometer lang. Je slingert met de e-chopper over de dijk en je komt langs talrijke bezienswaardigheden. Daaronder mooie forten en kastelen, maar ook mooie wandelgebieden waar je even kunt stoppen en de benen kunt strekken. Tijdens het rijden van de Nieuwe Hollandse Waterlinie kom je ook het authentieke vissersdorp Woudrichem tegen. Beter bekend als Woerkum.

Bezoek het echte vissersdorp Woerkum

Woerkum is dus een authentiek vissersdorp, maar ten eerste een oude vestingstad waar de geschiedenis echt tot leven komt. Het is geweldig om deze stad – of liever gezegd stadje – met de e-chopper te bezoeken. Je vindt hier de oude vestingmuur, eeuwenoude kanonnen die vroeger ook echt zijn gebruikt, kastelen, oude panden en natuurlijk het visserijmuseum dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. En natuurlijk moet je even stoppen in de oude haven en genieten van het prachtige uitzicht.

Slot Loevestein; adembenemend mooi kasteel

Slot Loevestein ligt stiekem in de provincie Gelderland, maar voor het gemak scharen we het mooie kasteel en fort bij de mooiste bezienswaardigheden in Noord-Brabant. Het is immers ook een bezienswaardigheid die op loopafstand van de provinciegrens ligt. Slot Loevestein is tegenwoordig een prachtig museum waar je meer te weten komt over de rijke geschiedenis van het kasteel dat omstreeks 1357 is gebouwd. Een prachtige locatie om met de e-chopper te bezoeken. Dat staat in ieder geval vast!

Bezoek Fort Giessen uit 1878

Als je de Nieuwe Hollandse Waterlinie rijdt kom je al genoeg forten, bunkers en oude panden tegen, maar wel willen Fort Giessen uit 1978 even apart benoemen. Het mooie fort is namelijk meer dan de moeite waard om met de e-chopper te bezoeken. Dit bijzondere fort werd in de historie gebruikt als smalspoorlijn om bouwmaterialen via de Maas te vervoeren. Een stukje historie dat enorm mooi is om eens van dichtbij te bewonderen.

Reserveren? Klik hier

Ga terug naar het overzicht
Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00