E-Verhuur Brabant banner

Welke e-choppers kun je bij ons huren?

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Welke e-choppers kun je bij ons huren?

Welke e-choppers kun je bij ons huren?

Wil je er een dagje op uit en de leukste plekjes in Noord-Brabant bezoeken die je anders met de auto nooit te zien krijgt? Dan is het huren van een e-chopper een serieuze optie! Het is ook nog eens een stoere, comfortabele en emissieloze tweewieler die dus ook enorm milieuvriendelijk is! Je kunt samen of met een groep e-choppers huren en de provincie op je gemak verkennen. Maar het is wel een feit dat de ene e-chopper de andere niet is. Daarom vertellen we in onze blog meer over de modellen die je bij ons kunt huren.

Wat is het grote verschil tussen de e-chopper en een elektrische scooter?

Voordat we meer vertellen over de modellen die je bij ons kunt huren, is het goed om de verschillen uit te leggen tussen een e-chopper en een elektrische scooter. Want waarom zou je juist voor het één óf het ander kiezen? Een leuk feitje is dat een e-chopper feitelijk een elektrische dikke banden scooter is, maar dat een e-scooter geen e-chopper is. Dat heeft voornamelijk te maken met het design en je zou kunnen zeggen dat een e-chopper een mooier vormgegeven variant is van de e-scooter. Met de grote verschillen dat een e-chopper een lagere zitting en een breder stuur heeft en dat de banden ook een stuk robuuster zijn. Dat maakt een e-chopper ook de betere keuze wanneer je over ruig of ruw terrein wilt rijden.

Verschillende modellen

Er zijn drie modellen die je bij E-verhuur Brabant kunt huren. Het verschil zit voornamelijk in het design van de e-chopper. Wij verhuren zowel de traditionele variant als het model dat geschikt is voor twee personen en dan kun je ook kiezen voor het V8 model. Het V8 model heeft ten opzichte van de traditionele e-chopper een lagere zitten en ook een breder en hoger stuur. Als je echt op zoek bent naar de ervaring die het dichts in de buurt komt van het rijden op een echte chopper, is de e-chopper V8 zonder twijfel de beste keuze.

E-chopper regular

De e-chopper regular is een dikke banden scooter die uitermate geschikt is voor rijden door het bos, over zandpaden en op geasfalteerde wegen. Te danken aan de robuuste banden die voor een stabiele wegligging zorgen. Deze e-chopper beschikt over een digitaal display en een telefoonhouder waarmee je jouw smartphone met de daarop ingestelde route eenvoudig op het stuur kunt plaatsen.

E-chopper Double Seats X1

De e-chopper Double Seats X1 is een e-chopper voor twee personen. De naam verklapt het al een beetje. Niet iedereen heeft behoefte aan het besturen van een e-chopper, maar willen wel graag mee om een leuke route door Noord-Brabant te rijden. Dan klimmen ze gewoon achterop bij de mensen die wel een e-chopper willen besturen. Ook deze e-chopper beschikt over robuuste banden voor een stabiele wegligging en een kortere remweg.

E-chopper V8

Zoals gezegd is de E-chopper V8 het model die qua vormgeving het dichtst in de buurt komt van een traditionele chopper. Te danken aan de extra lage zitting en het verhoogde stuur. De e-chopper is geschikt voor één persoon en beschikt evenals de andere modellen over robuuste banden die voor een stabiele wegligging en een kortere remweg zorgen.

Reserveren? Klik hier

Ga terug naar het overzicht
Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 111 recensies
John Versluis
John Versluis
2023-12-15
Hele leuke ervaring met zo’n elektrische “motor”😃 2 gedreven jonge mensen die vol enthousiasme hun werk doen…, goede en leuke uitleg.., mooie lokatie en dito route …, prima service. Zeker een aanrader…!! Keurig bedrijf Ps…,klein min puntje toch was het zoeken naar nr 34.., maar daar wordt aan gewerkt vertelde men…,ik ga het zien de volgende keer, dat is zeker..👍🏻
Rick Goudriaan
Rick Goudriaan
2023-10-16
Voor het plannen van een werkuitje ben ik bij E-verhuur Versluis terecht gekomen. Na wat over en weer mailen hebben we een leuk arrangement kunnen kiezen en 14-10-23 was het zover. Met 9 personen zijn we drie uur lang lekker door Brabant wezen Chopperen en tussentijds, met het schuilen voor de regen, moest er nog een chopper omgeruild worden want er stopte er 1 mee. Dit was geen probleem en was ook snel weer opgelost. Na het rijden nog genoten van stokjes Saté, een lekker broodje hamburger en heerlijk vers brood. Goede aanrader dus als je zoekt naar een verhuurder van E-Choppers!
Erna & Evert. Pullens
Erna & Evert. Pullens
2023-10-15
Geweldige ervaring, èn een zeer goede uitleg hoe alles werkt. Top
Gerd van Seeters
Gerd van Seeters
2023-09-14
Vandaag 3 E- choppers gehuurd bij Versluis. Super spontaan ontvangst. Goede uitleg en een app met een prima routekaart. Keuze uit verschillende routes. We hebben een geweldige dag gehad. Wij kunnen E-verhuur Versluis ten zeerste aanbevelen voor een zeer geslaagde dag. Bedankt
Eli van Mourik
Eli van Mourik
2023-07-31
Een zeer leuk bedrijf, vriendelijke eigenaren die goed voor hun huurders zorgen. De e-scooters rijden super en we mochten een leuke route rijden. Je komt op plekken waar je anders niet zo vaak zal komen. Super goede service!!
Marco
Marco
2023-07-24
Great fun!
Mariska Van Pierre
Mariska Van Pierre
2023-06-26
Goede info en mooie omgeving.

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00