E-Verhuur Brabant banner

Wil je een elektrische chopper huren? Diverse uitjes

×
Ga terug naar het overzicht

In deze blog:

Wil je een elektrische chopper huren? Diverse uitjes

Er zijn talloze vervoermiddelen die je kunt huren. Van fietsen tot aan elektrische scooters en auto’s tot aan de elektrische step. Je kunt ook kiezen voor de stoere, milieuvriendelijke en comfortabele e-chopper! Een e-chopper dankt zijn naam aan het feit dat de tweewieler lijkt op de klassieke chopper. Te herkennen aan een lage zitting en een verhoogd en breed stuur. Feitelijk is een e-chopper een elektrische scooter, maar dan wel een variant met dikke banden waarmee je ook door het bos, over zandpaden en het asfalt kunt rijden. Overweeg jij een elektrische chopper te huren? Dan kun je leuke en mooie locaties bezoeken! Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Trotseer natuur- en recreatiegebieden met de dikke banden scooter

Zoals gezegd is een e-chopper een ideale tweewieler waarmee je iets ruiger terrein kunt trotseren. Denk bijvoorbeeld aan de paden die in bosrijke gebieden liggen. Door de dikke banden heeft een e-chopper een stabiele wegligging en meer grip. Ook de remweg is een stuk korter. In de provincie Noord-Brabant is er een hele mooie route die je kunt rijden. Namelijk de Biesbosch route. In dit gebied kun je genieten van de mooiste beekjes, rivieren en meren, de historische bruggetjes waarmee je het water kunt oversteken en natuurlijk de wilde dieren die je in hun natuurlijke leefomgeving kunt spotten.

Het water op met een e-chopper

Nee, je kunt niet met een e-chopper het water op, maar je kunt wel met de tweewieler naar de locaties rijden waar je vervolgens je reis over het water vervolgt. Door aan boord te stappen bij een stille fluisterboot of een historische rietaak. Zoals gezegd bevat de provincie een hoop water waar gevaren wordt en met deze geweldige combinatie kun je dus de provincie vanuit hele andere oogpunten bekijken. Je komt op locaties die je normaal gesproken met de auto niet bereikt of zelfs niet kunt bereiken!

Bezoek historische forten in Noord-Brabant

Het is ook leuk om met de e-chopper een reis door het verleden te maken. Nee, het is geen tijdmachine, maar je kunt wel de fortentocht rijden en deze route brengt je langs historische forten, bunkers, molen en zelfs eeuwenoude vestingstadjes, zoals Woudrichem. Deze route wordt ook wel ‘de Nieuwe Hollandse Waterlinie’ genoemd en is maar liefst 85 kilometer lang! Tijdens je rit bezoek je de mooiste locaties, leer je meer over de geschiedenis en is er voldoende tijd om een bakje koffie te drinken of om lekker te lunchen of te dineren.

Met de e-chopper op ontdekkingsreis

De fortentocht is een zeer leuke ontdekkingsreis, maar je kunt ook kiezen voor een leuke route die je langs de lokale bierbrouwerijen brengt. Het is een leuke ontdekkingsreis waarin je kennis maakt met de lokale biertjes in Noord-Brabant. Je komt meer te weten over de historie en je krijgt natuurlijk de kans om het bier te proeven! Een ideale route om met je vriendengroep of met je familieleden te rijden. Wanneer je een e-chopper huurt geniet je niet alleen van het rijden op een comfortabele, geluidloze en stoere tweewieler, maar ook van de leukste en mooiste routes die wij al voor je hebben uitgestippeld.

Reserveren? Klik hier

Ga terug naar het overzicht
Route

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven E-Choppers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van 60 tot 70 kilometer.

Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Betalen

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Eten

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

Greep uit onze reviews

Neem contact op

+31 (0)6 – 19 624 892

"*" geeft vereiste velden aan

E-Verhuur Versluis
Kerkeinde 34
4254 LD Sleeuwijk
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:30
Zondag 09:30 – 17:30

*Telefonisch bereikbaar tot 20:00